THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 6 January 2012

kenangan di zaman persekolahan aku ^^,





Assalamualaikum all . . :D

boring online malam2 nih :D duk sorang2 teringat pulak kenangan kat skolah . . haih ! spoil lah ==' nih picture yang aku akan rindu sangat2 dengan kawan2 aku nanti . . . :) huh ! memang rindu pun . .


saat manis dengan kawan2 sekelas . . thanx make up kan aku yar :D


nak tunggu keputusan naib johan dan johan tuk pertangdingan nih . terima kasih sangat2 kat kawan2 key :) 


time aku tuk duk kat stage tuh . . hihii ^^,


nih masa amik sijil khidmat masyarakat kami bertempat di sri kenangan , cheng :D


yang nih hari sukan sekolah , aku rumah kuning dpat tempat pertama dalam perbarisan >,<


semangat kerjasama rumah kuning . . caiya lha ! even simple , dpat no 2 :D


sebelum perarakan perbarisan mula , masing2 amik picture untuk kenangan . sumpah ! aku rindu korang :(


with kawan sekelas aku yang sporting and caring :D thanx all ! 


uke . lastly . . kawan2 aku dengan ustazah syamsiah . . hahahaa :D cikgu nampak muda bila dengan kami . kan ? ? teka lah ==' hihii  . . time raya kat skolah :)

*** kawan2 , thanx coz jadi kawan baik aku . sekolah memang banyak sgt kenangan and aku ta kan lupakan walaupun dapat kawan baru . . . aku sayang kawan2 aku . . :D *** 

0 comments: