THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Tuesday, 31 January 2012



Assalamualaikum :)


Hoho :) penat pulak bile keje . even keje kiosk kat skola sri tanjung kan :)budak2 skola dia kelakar laa . tapi bile dyorang beli kat kiosk laa . nak2 aku je yang jage sorang2 . bdk skola tlong ade laa jugak , tp time rahat je . selebihnya aku . tape laa , cari pengalaman :) um , tadi mber aku tolong . . time petang laa . bila dia ade , budak laki yang suke sakat aku tu lalu depan kiosk hanya mampu senyum je . mungkin ade asyraf :) tapi , bile dyorang sakat2 aku , buat aku tersenyum laa . macam2 gelaran yg aku dpat dr budak skola tuh :) yg klakar tu pngilan " BABY " . . haha :D then , balik keje kul 5.00 pm and aku straight pegi training net ball :) dpat jugak main net ball lpas abis skola . . hmm , aku rase t'hutang budi kat kawan aku . . "ASYRAF" bnyak dia tolong aku . . tq sangat2 eyh cap . nanti pape kau minta tlong aku je . bile keje aku perlukan partner , acap akan tolong aku . oke laa :) cite VANILLA COKELAT pun da start . bubye all :) muahahahaa >,< 

0 comments: