THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, 27 January 2012

I Miss my.self :)


Assalamualaikum w.b.t 

Hi gadis cmel & laki kacak. hihii. Baru2 nih blog kena hack. Alhamdulillah kawan dapat im kan password. Thanx sangat2 tuk dia. Err. . Bila kena tu nangis kot. :D Yelaa, da buat2, pastu kena mcam tuh. . Sape ta sedih ? :)

Semalam hari khamis, kawan aku Nabilah Huda balik PLKN semula. Dia cerita bila dia kat sana. HAHA. . Syok je dengar dia cite. Yang ta bule bla tu, dia kate ramai laki nsem. goyang iman dia, Haha. . Sengal je dia tu :) Aku arap kat dia bule kurus laa lepas ni. Kalah aku kan ? Then, baru2 nih aku ade bagi NOVEL sempena b'day dia 8.01 hari tu. Sebelum ni bagi cokelat. Boring. lagipun cokelat ta bule jadi brang kengan. Makan2 habis, that's y aku bagi novel. HAHA.. yang ta menahan tajuk novel " SELAMAT MALAM KEKASIH" . . dia pun gelak je. Dia kawan aku sejak ktorang form 3 samapi sekarang. Dia baik plus hensem. HAHA :D Aku sayang orang macam dia. Rasul2 :) um, 4.2 nih kite ada bengkel 6 jam kat detik erat. Jumpa kat sana nanti yar. Insya Allah :D

hohoo :) now, i'm in the relationship. . kadang2 best+sedih+happy bila dengan dia. starting cerita aku ngan dia 21.11.2011. bule ke kekal dengan dia ? doa2kan yar. thanx :)Sebenarnya aku ta pena langsung jumpa dia. lepak pun , NEVER! yang m'eratkan ktorang hanya "TELEFON" . . sekarang nih telefon laa nyawa aku. Always aku bawak pegi mane2. :) HAHA. . kat situ untuk aku dengar suara dia. Sumpah, aku rindu dia tiap2 hari. . :( aku ada tanya dia. . 


Saya: Awak bila bule jumpa?
Dia: Awak, kalau sy datang mlaca bule bwak awk jalan2 tape jugak. Nih sy dtang pastu balik. Awak ta kesian kat saya ke?
Saya: Um, habis tu samapi bila? @bile sy bule jumpa awk ? 
Dia: Insya Allah kalau kita masih b'sama, sy jumpa awk masa nak khwin nnti k.
Saya: ( aku hanya mampu diam je )


Bagi aku dia cukup baik, even ade kekurangan kat dia. Hanya aku je yang tau. Aku kenal dia pun main tekan2 number masa kat ostel taun lepas. Dalam hubungan aku tu , aku bagaikan GULA & KOPI. .ada yang manis, ada yang pahit. . Aku ta sedia lagi nak letak gambar dia kat dalam blog ni. Aku takut dia ta suka. Aku hormat dia coz dia atas aku. :) Nak buat pape psala dia, aku akan tanya dia. Aku suka dgn name dia. ( MUHAMMAD AZHAR )


Next week aku dastart keje. alaa... keje biase je pun. kerja kiosk kat skola sri tanjung. malu laa lupak ;) Nasib baik adik2 aku masih skola kat sane. and moktey aku sbgai ustazah kat sane . bule laa dyorang tengok2 kan aku. . hehe :D aku ta selesa dengan dunia luar ni. Aku malu sikit bile jumpa orang yang ta kenal. Karenah budak2 skola sane aku da tau sangat. @hope, sume oke laa nanti :)


Hmm. . Baru2 nih aku ada daftar tuk join KELAB RAKAN MUDA PARLIMEN area tangga batu. . tuh pun kawan ajak (ASYRAF). . thanx yar :) Aku masuk pun coz nak main Net Ball .Lama da ta main. Last year aku main kat skola. um, kalau ade aktiviti rakan muda pun , belum tntu aku dapat join. Tengok laa keputusan parents aku. Sorry sangat2 laa KELAB RAKAN MUDA :)


Finally, sorry kalau readers boring baca entry nih :) Panjang lah pulak Si Kidal ni celoteh. . err. . jangan lupa tekan button LIKE yar. . oke. Thanx all. I LOVE YOU ;)



0 comments: