THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 29 January 2012


Assalamualaikum :)




Aku harap orang jujur saja yang hadir di hidupku .

Saat Allah mencintai seseorang, tempat pertama sentuhan cinta itu ialah HATI mereka. Disitulah Allah melenyapkan segala rasa putus asa dan kesedihan akibat dosa mereka. Kemudahan digantikan dengan harapan dan keinginan untuk berubah menjadi insan yang bersih, Hati kita seolah berbisik. . 

" Aku tahu bila Allah mencintaiku iaitu saat aku membenci segala kejahatanku "

yeah ! akhirnya aku amik haluan masing2 . hmm , sape tahan asyik kena tipu je . whatever laa :) sedih siot ! aku sayang dia sangat2,  tapi asal dia buat mcam ni ?  tape laa . . perjalanan aku pun jauh lagi . tuh pesanan abg angkat aku la . um , sekarang aku join kelab rakan muda , esok start keje , and aku part time photographer . . alhamdulillah laa . at least , aku ta boring duk uma nih :) aku malas daa nak fikir psal cinta2 nih ! lantak laa . bukan ape , aku malas da dgn alam maya yg ntah pape ni . . oke laa . biar aku happy dengan life aku ni . aku ta nak orang ganggu idup aku dengan menyakitkan hati aku , buat aku menangis or else . oke laa . good night . esok first time keje . hope sume oke je . love you lah ! bubye sume . . bubye laki kacak . . bubye pmpuan yang comel :D 

aku ingin kasih sayang yang berkekalan :D




0 comments: