THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 7 January 2012

i'm sorry :'(


cause we lost it all
nothin' lasts forever 
i'm sorry i can't be perfect
now it's just too late
and we can't go back
i'm sorry i can't be perfect

I try not to think
about the pain i feel inside
did you know you used to be my hero ?
all the days you spent with me
now seem so far away
and it feels like you don't care any more 
and now i try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
and nothings all right

yes . i can't be perfect for you . I'm very sorry for that . who am I to thinkthat i'm the girl that you loved most  . i just don't know how to make the thing better . someday i feel worst when you leave me alone . 

i'm sorry i'm not pretty enough for you 
i'm sorry i'm not 'girly' enough for you
i'm sorry i don't catch to certain topics as quickly
i'm sorry i say stupid things
i'm sorry not be the girl that you wish for .

sorry for everything :'(

kadang-2 aku rasa aku telah kehilangan kau aku hilang diri kau yang dulu . aku hilang kau yang dulu sentiasa buat aku tersenyum . aku hilang kau yang buat aku gembira . dan kadang-2 aku rasa aku rindu kau sangat-2 . aku ta tahu apa aku nak buat tuk kau jadi macam dulu . 
Dia sibuk aku biarkan dia . aku tak pernah merungut . aku ta nak dia cakap aku ta faham dengan rutin harian dia . . aku nak dia tau aku sentiasa memahami dia . kalau dulu aku selalu dengar suara dia , tapi sekarang ? ? hmm . .sekarang bila aku pandang hp  aku , aku mesti nak call dia , tapi takut dia sibuk . aku kesej dia tapi dia ta balas pun . aku call kalau angkat busy . kadang tu ta angkat pun . aku ta pernah jumpa dia . even sebulan lebih aku ngan dia . . aku memilih ta nak berjumpa . aku terlalu rindukan dia . :'(

0 comments: