THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 16 February 2012

penat dengan karenah ? ? ?

Assalamualaikum . . 




Hi. hari ni keje penat sangat. Even pun half day. bukan penat ape, aku penat layan karenah budak2 skola tu. Nak2 budak yang nakal tuh. memang adat. tapi aku ta tahan klau sorang2. Dyorang bule m'perBODOHkan aku. :( aku ta tau knape tiba2 hari ni aku bule menangis dalam kiosk tu. ade jugak yg perasan dgn keadaan aku mcam tuh. nak buat mcam mane, da ta bule nak sorok. . dalam hati ni, aku da pasang niat nak b'henti keje kat situ. Tapi, kesian pulak kat ckgu tu. aku je yang jage, tade orang lain :( err . . nak2 hari ni menengah rendah yg tlong jage time rehat pegi kem kat johor. lagi laa ta cukup tgn aku ni . ade yang tlong 2,3 orang . . tu pun budak blur2 . :( aku jugak yg kena wat . untung laa budak2 ni, bila aku ta nampak main amik je . ta bayar pulak tu. kalau da tade duit tu buat care tade duit. . klau nak jugk , sruh aku blanja pun, bule laa ! ! ! daripada kau mencuri tu, apa dapat ? ? ? pandai2 laa korang . . di sebabkn karenah korang tu, buat aku tension :( mungkin aku ta tahan, that's y aku luahkn kat online diary aku nih . . aku minta maaf laa sape yang kena tempias mood aku tadi. yang paling aku malas nak layan, dyorang minta ape yg ta jual. . ta ke sengal ! soalan bodoh je tu. fikir lawak ke ? minta air 100+ kotak la. . mengarut je ! um, ade yang baik, baik. . bila ade yang nakal tu, terlampau pulak. Alhamdulillah laa aku skola kat Sma Al-ehya El-karim dulu . . beza gile situasi . nak2 skola tu sume prempuan kn. cikgu yang garang baru masuk pun jadi baik dengan murid2. . skola tu ade NUR :) aku sayang skola aku tu :( tiba2 rindu pulak ==' huuwaaa :'(
tapi, aku bersyukur sngt :) ade hikmah ma+ayah ta bagi aku skola kat tmpat yg aku keje skrang. . oke laa. kalau same je, tade yang ubah . . hujung bulan 2 aku bla. sorry . :( tade sape yang nak jage hati aku, aku je nak jage hati dyorang. . :( ayat budak2 nih... " kak, nak ice blanded.cepat ckit eyh kak" . . 



0 comments: