THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, 11 April 2012

Buku Baru :)

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم



السلام عليكم ورحمة الله و بركاته


Dulu aku malas sangat nak edit blog semua. Apa yang aku tahu usha belog orang :) Setiap hari aku usha belog kak Lyssa Faizureen yang comel & santekk.Haa. . Semalam aku berjaya edit belog. Ala tak edit mane pun. Cuma tukar backgrund & lagu. Hewhew. . Edit macam mana pun, macam tu jugak belog aku.Tak macam belog orang lainn u.u


Sekarang ni bukan nak cerita edit blog ke hape ke :) Kalau orang baca mesti dia cabut lari. Sebab entry aku yang membohsankan -.- Tapi disebaliknya ada jugak yang baca belog aku. Siap tanya kenapa tak update blog. Kalau nak ikutkan followers aku semakin meningkat :) Haa, tu tandanya ada orang singgah blog aku. Cuma perasaan aku je rasa ala siapa lah diriku sebenarnya. Hewhewhew :)


Sekarang ni aku duduk rumah jadi penganggur terhormat. Aku dah berhenti kerja. Kenapa aku berhenti kerja sebabnya aku dah penat sangat-sangat. Aku dapat gaji lepas tu habis jugak duit aku. Now, aku lebih suka beli tudung. Habis duit dekat situ je laa. Even, last year banyak dapat hadiah tudung/selendang. Tak cukup bagi aku. HEHEE :) Hurm,dari tak ada kerja, lebih baik aku habiskan license :)


Pertengahan bulan 5 dah sambung belajar. Ayah aku harap sangat aku dapat STP dekat sekolah SULTAN MUHAMMAD. Bila dapat kat area LUAR MELAKA, ayah tak lepaskan. Ayah cakap "PEREMPUAN TAK BULE NAK BELAJAR JAUH2.BIAR DALAM MELAKA SAHAJA!PAPE TERJADI,KAN DA SUSAH" Hurm, aku SAYANG ayah. Disebabkan aku SAYANG AYAH, aku jaga aurat aku sebaik mungkin supaya ayah aku ta dapat dosa. Aku always dengar cakap ayah. Bila ayah cakap jangan, janganlah! Sebelum dapat result, ayah bagi HP SAMSUNG MINI GALAXY :) Terima Kasih ayah :)


Aku dengan ex-bf yang baru2 ni dah masuk 5 Bulan. Itu pun COUPLE PUTUS COUPLE PUTUS. Bila aku nak putus, dia nak sambung. Kalau macam tu sampai bila ta habis2. KAN??? So, aku buat keputusan tak mesej, tak angkat call dia. . And sekarang selamat suda :) CINTA JARAK JAUH , AKU SENDIRI TA YAKIN.


Yang aku ta bule lupakan, Dia ada cakap nak jadikan aku WIFE dia. Sampai mcam tu sekali ? ? aku ta dapat terima. Aku masih muda, takan dia ta bule fikir. Lain laa umur dia tu. Aku tak ada pun laa nak cari masalah dengan sengaja.Kalau ade tersinggungkan perasaan awak, saya Minta Maaf. Sy bukan pandai hargai bila ada depan mata.


And aku ade tulis ni kat FB, dia terbaca pula. Sebab kebiasaannya dia ta selalu on9...




Aku kena banyak sabar. Aku harap lepas ni HABIS suda pasal dia dalam life aku. Aku pun nak hidup sperti manusia lain. Aku doakan kau cepat dapat jodoh yang terbaik dari ladang. OKE? ? ?

Lastly, aku nak minta maaf sangat-sangat dekat dia.

Oke, Bye semua ^^,


0 comments: